UUUH, Nevjerovatna podlost Halida i Bakira, uništili su SDA u SBK, a time sebe poslali u prošlost. Nevjerovatno.

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
SDA izgubila i Srednjobosanski kanton u režiji Halida Genjca i Bakirovih savjetnika Dževada Mahmutovića, Nedžada Brankovića, koji su vezani za kriminalne radnje koje su im omogućavane u opštinama ovog kantona.

Sramotno, bezobrazno i bez ikakvog pardona su se obračunali sa Predsjednikom SDA za SBK, Asimom Mekićem, koji je samo svojim autoritetom uspio izboriti načelničko mjesto u minulim mandatima i tamo gdje djeluju Kordićevi jurišnici.

Uništili su SDA u Donjem Vakufu, pokušali izigrati legendarnog Husu Susića: Huso Susić legendarni komandant koji je tokom rata znao reći, sa Besimom Učembrlićom, četnicima STOP u Pruscu, ali i UZP-u, jer se sa svojim momcima usudio reci zločincu Franji Tuđmanu: STOP.

Po režiji Halida Genjca sadašnji načelnik Admir Hadziemrić je uklonjen bez razloga sa lažnim obećanjem da ce biti premijer.

Bugojno stabilno, ali prividno, jer glavnina je djelovala protiv Hasan Ajkunića i unutar stranke vlada mir samo iz razloga što nemaju jači dodir sa Sarajevom.

Novi Travnik - rasulo odlaskom legendarnog komandanta Refika Lende kojeg su ubjedili da treba da se povuče i uspjeli su, otišao, a onda je došao HDZ-ov načelnik.

Vitez katastrofa, uz divnog čovjeka Advana Akeljića kojeg su kandidovali, ali ni sa čim mu nisu dali podršku, desilo se HDZ.

Jajce je bilo ostavljeno u svakom pogledu kao i tokom rata, ali velikim autoritetom Edina Hozana uspjelo se održati.

Totalna katastrofa SDA u SBK.

Mudar odgovor će slijediti od vrha SDA koji će reci: "Nije tako, uspjeli smo u Gornjem Vakufu, tu je Sead Caušević."

On nije vaš načelnik ni po čemu, zapravo on je SDP.

On je uspio samo zahvaljujući izvjesnom biznismenu koji mu je kupio glasove i za nekih pedesetak do sto glasova uspio se održati, ali je uspio razbiti SDA Gornjeg Vakufa.

Sve to znaju u centrali SDA Sarajeva i samo se smješkaju; Genjac, Branković, Mahmutović. Smješkaju se i očekuju novi unosan posao koji je težak hiljadama maraka.

Katastrofa SDA U SBK-u.
Katastrofa ondje gdje je SDA bila najjača.

Bakir Izetbegović u umišljenoj ulozi velikog lidera pokušat će smiriti situaciju i reci "Bolji smo od Mirnesa Ajanovića stranke, pa i Nikšić je loš k'o i mi, ili nije to ništa kad se uzme naprimjer da smo izgubili Sarajevo, Zenicu, Bihać, Goražde, Mostar,Tuzla..."

Čovjek je izgubio kompas niti zna kad ide na posao, niti zna kad dolazi, zapravo on je obnevidio i gluh je.

Pa imali iko normalan da kaže: "Bakire, Bakire, probudi se brod nam je pod vodom... Bakire voda je do grla, probudi se... Bakire...".

Nema sigurno, nema nikog da mu javi da se dave i da su potopljeni.

Halid Genjac, Mahmutović, Branković su već sjeli na gumeni čamac i gledaju kako se topi SDA...

SDA se raspada tamo gdje nastala, a nestaje tamo gdje bila najjača.

SDA neće nestati ali ovakav raspad i bruku sigurno ne zaslužuje... Fuad Kasumović, Dino Konaković, Šepić, Sadiković, Čampara, a sada udarac na predsjednika SDA SBK, Asima Mekića, pa predsjednika SDA Gornji Vakuf, Senada Mašetića, je dokaz da ostaju samo oni koji su napravili rupe na brodu SDA i koji gledaju kako se topi.

Bakir Izetbegović, Genjac, Branković, Mahmutović, Milanović, Čaušević, Sarajlić, Ramić su već u gumenim čamcima i idu na suho... SDA to nije zaslužila...

Sve Bakire i Halide Genjac provjerite i prohodajte kroz Gornji Vakuf, Donji Vakuf, Novi Travnik, Travnik, Busovaču... Vidjet ćete ljubav naroda... Probajte, pa vi ste ti koji su uvijek prvi...

Prati me

FACEBOOK

ReporterAA

YOUTUBE

YouTube Kanal

Pridruži se

Ukoliko imate nešto što bi željeli objaviti (Tekst, Fotografije, Video ili Audio materijal) na mojoj stranici onda kliknite OVDJE

© akifagic.com 2024 | design & development by @archibyte

Search