Tokom rata kao vojak vojske Republike Hrvatske Milanović se ukaljao po gaćama i opet bi to se desilo pri prolasku kroz BIH stoga sada kao predsjednik želi ispraviti bolesnim izjavama i poniženjem prema onima koji su obranili BIH

Ocjene članaka: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
Drago nam je Milanoviću sto nisi došao jer sigurno je da si nepoželjan i da te preziremo.
Tvoja politička gadost je nastavak UZP- koji slijedi HDZ BiH na ćelu sa Draganom Čovićem koji je bio dio UZP_a i u logorima u Mostaru rabio od ljudi ono sto ga svrstava u zločinca i monstruma. Da on je bio u UZP-u i tražio bosanske muslimane kao radnu snagu a u to vrijeme tad, ai sad se zove ZLOČIN.
Tvoje izjave, tvoje lobiranje, tvoji postupci su sigurno bolesni i spadaju u sferu zdravstva.
Jednostavno pogledaj se, a onda pročitaj sta govoriš komu i kada. Sve to je bjesnilo od jednog običnog vojaka Republike Hrvatske koji se umazao po gaćama od straha tokom rata u Republici BiH. Sve si to prošao i sad pokušava se osvetiti svom poniženju.
Da da si prolazio kroz Gornji Vakuf, Bugojno, Vitez, Travnik, Novi Travnik, Busovaču, ili bilo gdje doživio bi pravu sliku o sebi.Vidio bi ljude kako prema vašoj koloni psuju, pljuju, galame ali te niko, ama bas niko ni kamenčićem ne bi pogodio, jer to je plemenita BiH.
Takvi kao ti su nepoželjni jer su sijali ZLO ili slijede ZLO.
Ovdje je mjesto određeno za svakog i svakakvog ali da ne dira drugog, a ti i takvi to znate da je to ovozemaljsko bogatstvo.
Ovdje u ovoj zemlji nije dobro biti takav.
Uzgred da te podsjetim na zločinca Franju Tuđmana koji svojim dolaskom u prvom koraku ukinuo konstitutivnost Srbima koji je bilo preko 550 000 hiljada u Republici Hrvatskoj.
A onda, onda ste to sveli na biološki opstanak te skupine.
Sve to se zove ZLOČIN koji vi gajite a mi mrzimo.
I za kraj pamti i upamti, nepoželjan si u cijeloj BiH, a oni kao Dragan Čović te slijede vodi tamo , kod sebe, i smjesti ih tamo u vile kao Daria Kordica, Milivoja Petkovica, Zeljka Siljega i druge koji su bili UZP.
Ne dolazi i upamti nepoželjan si na svakoj stopi BiH.
Niko te ne bi ni kamenčićem pogodio ali bi ti svi s prezirom gledali i dali znanju da si ovdje nepoželjan..
Za one koji nisu kao ti, sigurno si nepoželjan i u Zagrebu jer tvoja duševna bolest napreduje i sigurno ugrožavaš okolinu oko sebe.
Nepoželjan si, i ne dolazi ni na jedan dio BiH to je razumno za tebe a posebno razumno za nas koji živimo u susjedstvu sa Republikom Hrvatskom, takvi kao ti se ne mogu ni sa kakvim sapunom oprati, jer taj smrad koji od tebe ide je nepodnošljiv.(ovo zadnje je u vezi tvog sapuna)

Prati me

FACEBOOK

ReporterAA

YOUTUBE

YouTube Kanal

Pridruži se

Ukoliko imate nešto što bi željeli objaviti (Tekst, Fotografije, Video ili Audio materijal) na mojoj stranici onda kliknite OVDJE

© akifagic.com 2024 | design & development by @archibyte

Search